Espectacles
,
2018
Diumenge 25 de novembre, 19h
Auditori Sixto Mir
La Ràpita

Teatre 'Bomber(s)'

Tarda de teatre amb la representació de l'obra 'Bomber(s)', un espectacle, nascut d’una aliança entre Catalunya i França, que parteix d’un text excel·lent del reconegut dramaturg Jean-Benoit Patricot que ha estat brillantment traduït i dirigit per Jordi Vilà. L’obra de Jean-Benoît Patricot et posa davant del que no vols mirar i ho fa sense provocació, sense violència i sense discurs moral.

'Bomber(s)' és un espectacle colpidor que posa en escena sense eufemismes i dient les coses pel seu nom tres temàtiques: sexe, consentiment i discapacitat psíquica; i ho fa sense grolleries, violència, provocacions ni moralines, amb una interpretació excel·lent que li ha valgut a l’actriu Mariantònia Salas el Premi a la millor interpretació femenina de les Illes Balears 2017.

Sinopsi: 

La noia que diuen que és mentalment limitada es va enamorar del bomber atractiu i es va construir una història d’amor. Ell es va divertir amb ella, fins al punt de compartir-la amb els seus companys. Ella va creure que quan estimes no es pot dir “no” i no ho va fer. Ara es retroben al judici. Veurem quin valor té la paraula d’una noia mentalment limitada contra la d’un bomber atractiu.

Preu: 

7€ taquilla | 5€ amb el carnet cultural.
Venda anticipada a Ràdio Ràpita
Venda d'entrades a taquilla una hora abans de la funció.

Fitxa tècnica: 

Intèrprets: Mariantònia Salas i Salvador Miralles.

Organitza: 

Ajuntament de La Ràpita.

Més informació: 

FaceBook Culturàpita

  • imatge de control 1per1