Espectacles
,
2018
Divendres 19 d'octubre, 22h
Teatre de la Llotja
Tortosa

Teatre 'Humans'

Espectacle teatral 'Humans', comèdia dramàtica de Stephen Karam, un retrat precís de les imperfeccions i els secrets d'una família de classe mitjana-baixa on, malgrat tot, hi ha espai per a l'esperança.

*Estrenada la versió en llengua catalana al Grec 2018 Festival de Barcelona, és considerada “la millor obra de l’any” pel The New York Times.

Sinopsi: 

La peça teatral ens relata el dinar d'Acció de Gràcies d'una família que, trencant la tradició, ha programat la trobada en un apartament de Chinatown, on viu una de les filles, en lloc de la casa familiar de Pennsilvània. Durant el sopar es desvelaran secrets que provocaran baralles i que encetaran unes discussions esgotadores que es perllongaran fins a la fi de la jornada. És una nova mostra del teatre d'un autor que, tot i parlar amb freqüència en els seus textos sobre la pèrdua en les formes més diverses (de la salut, de l'amor, de la innocència...), sempre deixa oberta la porta a l'esperança i posa de manifest la confiança en la resiliència humana.

Preu: 

20€ Amfiteatre | 25€ Platea (comprar entrades aquí)

Fitxa tècnica: 

Autoria: Stephen Karam 
Adaptació: Ernest Riera 
Direcció: Mario Gas 
Interpretació:  Jordi Bosch, Lluïsa Castell, Miranda Gas, Jordi Andújar, Maife Gil i Candela Serrat.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1