Llibres
,
2019
Diumenge 6 d'octubre, 10:30h
Escales de la Miranda
Mas de Barberans

6a Trobada Poètica 'Escales que pugen al Cel'

Sisena trobada poètica 'Escales que pugen al Cel', una proposta de Josep Lleixà que aplega tant poetes de les Terres de l'Ebre (com Emigdi Subiarts o Conxita Jiménez) com de totes les parts del país (com el grup sabadellenc 'A Trenc d'Alba' o poetes de la Comunitat Valenciana'), que recitaran les seves creacions tot recorrent diverses escales del poble. 

Com a gran novetat d'enguany, s’estrenarà la cançó poesia musicada especial per a la festa, 'Escales que pugen al cel', que parla de les escales i del poble. La Trobada es vestirà d’elements vius i decorats que conduiran el públic i els participants per un recorregut dinàmic, on la poesia, la música i la interpretació es uniran de la mà.

Es conjugaran la força de la paraula, la màgia de les escales i els carrers del Mas de Barberans, tot acaronat per diferents textures melòdiques i un acompanyament d’excepció.

*Tret de sortida: 10:30h a les Escales de la Miranda, on confluiran poetes i públic per començar el recorregut poètic i musical acompanyats de l’entranyable Sílvia Panisello (guia-actriu) que conduirà els participants a través dels carrers i escales, escenaris de la festa.

El recorregut desembocarà en una actuació musical de Pili Cugat i Carlos Lupprian, on les xiquetes i els xiquets de l’escola del poble, cantaran una cançó de base poètica, i els restaurants oferiran un vermut.

Preu: 

Assistència lliure i gratuïta

Organitza: 

Ajuntament del Mas de Barberans

Col·labora: 

La 2 de Viladrich i Diputació de Tarragona

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1