Fires i festes
,
2019
Dissabte 19 de gener, 18:30h
Agrícola Sant Josep
Bot

7a Festa del vi novell i de l’oli nou

Setena edició de la Festa del vi novell i de l'oli nou de Bot, organitzada per l'Agrícola Sant Josep, una de les primeres festes de l’any que es fan a Catalunya dedicada al vi i a l’oli. 

Els productes protagonistes de la celebració són el vi negre Novell de Bot DO Terra Alta 2018 i els nous olis d’oliva extra Massís del Port 1898. Hi haurà una barra de vins on es podran degustar una amplia selecció dels vins del celler i una taula per degustar els olis d’oliva. L’oferta gastronòmica inclourà pa torrat, amanit al gust amb l’oli d’oliva, pernil ibèric seleccionat i una punxada de salsitxa. Aquesta edició comptarem amb la presència de Grup Balfegó, qui oferirà una degustació de tonyina vermella del mediterrani.

Tot plegat s’amenitzarà amb una actuació musical en directe d'After Dark Trio formació integrada per Cristobal Luceno (guitarra), Xavier Canyissà (contrabaix) i Rut Enguita (veu).

Javier Campo, reconegut sommelier, maitre, docent i escriptor de vins, serà el padrí de la 7a edició de la Festa del vi novell i de l’oli nou.

Preu: 

12€ per persona
Inclou el préstec d’una copa tastavins, degustació lliure de vins i olis d’oliva verge extra, 3 degustacions de menjar i una ampolla d’oli d’oliva verge extra Massís del Port 1898 verd DOP Oli Terra Alta. L’ampolla d’oli d’oliva és un obsequi què es lliurarà en el moment de tornar la copa.

Venda de tiquets
- Viorigen
- Agrícola Sant Josep a Bot: Agrobotiga (C/ de l’Estació, 2)
- Botiga i Secció de Crèdit (C/ Pau Casals, 26)
- Trucant al telèfon 977 428 352.

Organitza: 

Agrícola Sant Josep.

Més informació: 

Blog Sant Josep Vins 
visites@santjosepwines.com 
Telèfon 977 428 352
Web Sant Josep Vins

  • imatge de control 1per1