Música
,
2019
Divendres 6 de setembre, 23:30h
Pavelló firal
La Ràpita

Concert d'El Petit de Cal Eril

En el marc de l'Eufònic Festival, concert d'El Petit de Cal Eril, un dels millors grups de la música feta aquí, que no ha deixat de créixer amb cada un dels seus treballs, obres íntimes però amb una ona expansiva de llarg recorregut i emoció directa.

El seu nou disc 'Energia fosca' (2019) entra en íntima col·lisió amb els precedents 'La força' (2016) i el celebrat '△' (2018), arrodonint – o encara millor, triangulant – un cicle de creixement forjat tenaçment des de la trinxera i en primera persona. Psicodèlia folk d’alta intensitat obrint l’escenari nocturn el primer dia del festival.

L'acompanyaran a l'escenari Lady Lykez (presentant el seu darrer treball 'Muhammad Ali') i el duo d'electrònica Sumluv (presentant 'Silk Holds Everything'). 

El Dj Lucient iniciarà la nit i els C.E.E. Shephers, acompanyants de l'artista visual Elena Juárez, tancaran la vetllada. 

Horari: 

22:45h | Lucient (Dj)
23:30h | El Petit de Cal Eril (concert)
00:50h | Lady Lykez (concert)
01:55h | Sumluv (concert)
03:05h | C.E.E. Shepherds (dj) + Elena Juárez (Vj)

Preu: 

30€ | Compra abonament 'Divendres 6 de setembre' aquí (enllaç)
*L’abonament serveix exclusivament per divendres 6 de setembre
Cal bescanviar al punt d’informació del festival l’abonament per una polsera d’accés 
La polsera dóna dret a l’accés a l’Auditori Sixto Mir i el Pavelló Firal
>Donat l’aforament limitat de l’Església Nova, cal retirar un tiquet específic 45 minuts abans de cada una de les actuacions. Només un tiquet per polsera i per ordre d’arribada. No hi haurà una cua específica per a posseïdores de l’abonament, donat que també hi haurà entrades de venda per a públic sense abonament
La polsera d’abonat no dona accés privilegiat als espais

Organitza: 

Eufònic Festival

Col·labora: 

Ajuntament de La Ràpita

Més informació: 

  • imatge de control 1per1