AGENDA
Llibres
Dia Mundial de la Poesia - Amposta 2019
2019
Dijous 21 de març
  • Amposta
Espais diversos

Dia Mundial de la Poesia a Amposta

Celebració del Dia Internacional de la Poesia a Amposta, amb una jornada molt participativa en què els carrers de la ciutat s'ompliran per primer cop de versos i activitats relacionades amb aquest gènere literari. 

Entre els actes organitzat, hi ha l’obertura d’una cabina telefònica per intercanviar llibres. Un acte que serà a les 12h del matí al parc dels Xiribecs, en el qual hi han treballat l’ESARDI i la Biblioteca Comarcal Sebastià J. Arbó.

Celebrant també el primer dia de la primavera, es penjaran poemes a la plaça Ramon Berenguer IV i a l’interior del Mercat Municipal. Els encarregats de fer-ho seran els alumnes dels centres de primària d'Amposta, el CEE l'Àngel, Lorquianas, la Residència d'Avis i les Llars d'Infants Municipals.

Durant el matí hi haurà una lectura de poemes amb l’acompanyament musical de Joan Miró. A la tarda, els alumnes de Secundària dels Centres Educatius i el SIS recitaran poemes pels comerços de la ciutat amb l’acompanyament musical de Jesús de Los Navegantes, qui posteriorment també realitzarà una actuació en solitari.

L’acte finalitzarà davant de l’Hotel Montsià amb el recital i micròfons oberts per part Lorquianas i dels alumnes de l’Escola Oficial d’Idiomes.

Preu: 

Assistència lliure i gratuïta.

Organitza: 

Ajuntament d'Amposta

Més informació: 

Et pot interessar

Supernit a les biblioteques - 2019
Divendres 31 de maig, 20h
Deltebre
Recorregut ornitològic amb Lo Roget - Ascó 2019
Diumenge 9 de juny, 9:45h
Ascó
Marta & Gregori
Diumenge 2 de juny, 13:15h
Móra d'Ebre
Top Ranking Festival - La Ràpita 2019
Dies 14 i 15 de juny
La Ràpita
XVI Festa de la Cirera - Paüls 2019
Dies 1 i 2 de juny
Paüls