Arts
,
2019
Diumenge 17 de novembre, 19h
Teatre Auditori Felip Pedrell
Tortosa

El Documental del Mes 'El que Walaa vol'

En el marc del cicle El Documental del Mes, projecció del documental 'El que Walaa vol', un íntim retrat que ens apropa a la vida d’una noia des dels 15 fins als 21 anys que, disposada a arribar fins al final, és prou valenta per qüestionar allò establert i qüestionar les estructures del seu entorn i del món en general.

Sinopsi: 

La Walaa és una noia adolescent que viu al camp de refugiats de Balata, a la ciutat de Nablus (Palestina). És valenta i obstinada, i ha decidit entrar a les forces de l’Autoritat Nacional Palestina. Les proves per entrar al cos policial són molt dures, però si ho aconsegueix, es convertirà en una de les poques dones policies que hi ha Cisjordània. Encara és jove i immadura, però la resignació no forma part del seu vocabulari.

La vida de la Walaa està marcada per l’instint de supervivència i la superació de grans obstacles. Després de 8 anys la seva mare torna de la presó, condemnada per haver ajudat a un terrorista suïcida. El seu germà petit pretén imitar els seus ídols en la lluita de carrer. Tot això suposa un niu de contradiccions pels plans de futur de la Walaa.

Preu: 

Entrada gratuïta

Més informació: 

formulari esdevenimets agenda

Et pot interessar