Família
,
2019
Diumenge 10 de febrer, 12h
Teatre Auditori Felip Pedrell
Tortosa

Espectacle de titelles ‘El bosc com balla’

Espectacle familiar de titelles ‘El bosc com balla’, a càrrec de la companyia Cal Teatre, on les titelles, els actors i la música en directe recreen un espai poètic, articulat a través d’un bosc mòbil que adquireix personalitat pròpia gràcies al joc escènic.

Sinopsi: 

No tothom sap que la música va néixer als boscos. Quan una dona estava a punt de donar a llum s'endinsava al bosc per trobar l'arbre que guardava la cançó del seu fill. Aquesta cançó, cantada per primera vegada en néixer, acompanyaria el nen tota la seva vida, en els moments alegres i en els moments tristos.

En Lukas, un nen que viu enmig del bosc amb la seva mare, descobreix que ell no té cançó i creu que per això les coses mai li surten bé.

Un dia, perdut enmig del bosc, es troba un gran arbre que alberga la seva cançó i que li dóna el poder de comunicar-se amb els arbres.

Tanmateix, sempre hi ha algú disposat a aprofitar-se dels talents aliens. El vell Fito, encegat per la cobdícia, intentarà utilitzar la cançó de Lukas pels seus interessos, encara que el preu a pagar pugui ser massa alt.

Preu: 

3€ (comprar entrada aquí - enllaç)

Fitxa tècnica: 

Idea original: Sergio Escalona
Direcció escènica: Laura Batllori
Dramatúrgia Laura Batllori / CAL Teatre
Interpretació i manipulació: Jordi Font / Carlos Gallardo
Música en directe: Aloma Ruiz

Organitza: 

Ajuntament de Tortosa.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1