AGENDA
Espectacles
los vivancos
2019
Dissabte 9 de febrer
  • Tortosa
Teatre Auditori Felip Pedrell

Espectacle 'Nacidos para bailar' de Los Vivancos

Espectacle 'Nacidos para bailar', el nou show de Los Vivancos, una gran producció en què la dansa, l’humor, les arts marcials i el virtuosisme musical donen forma a una obra que barreja un espectacular atletisme amb un impactant eclecticisme artístic. Un espectacle que combina flamenc, el metal i una orquestra simfònica amb interpretacions musicals en directe, un vestuari d’alt disseny i una elaborada producció tècnica.

Horari: 

A les 19 i a les 22h.

Sinopsi: 

Per al muntatge d'aquest espectacle, Los Vivancos s'han envoltat d'un equip creatiu de primer nivell. El vestuari combina la tecnologia futurista d'E-Tecnileds amb exclusius dissenys de la firma de moda artesanal Vass Eivissa i complements de cuir de Leather Designs, que ha vestit a artistes com Madonna i Beyoncé. En l'escenografia, que uneix risc amb efectes especials, han comptat amb l'assessorament tècnic de l'enginyer espacial de la NASA Eduardo García Llama, qui ajuda a fer que l'escenografia s'integri com a element actiu.

La potent companyia Los Vivancos, formada per sis germans amb noms bíblics: Elías, Judah, Josua, Cristo, Israel i Aaron, porten al Teatre Felip Pedrell el darrer espectacle de la trilogia: Nacidos para bailar, amb la qual han visitat 200 ciutats de 37 països i han fet vibrar 1.800.000 espectadors.

Preu: 

20€ amfiteatre | 25€ taquilla (comprar entrades aquí - enllaç

Organitza: 

Ajuntament de Tortosa. 

Més informació: 

Et pot interessar

Del 10 de juliol al 22 d'agost
Calella de Palafrugell
Dissabte 13 de juny, 16:30h
Ullà
Divendres 10 de juliol, 22:30h
Sant Feliu de Guíxols
Banderoles Festa Major
Diumenge 12 de juliol, 18h
Figueres
Festival Poesia i +, 2020
Del 2 al 12 de juliol
Caldes d'Estrac, Canet de Mar
Las Karamba, grup, música
Divendres 5 de juny, 18:30h
Diumenge 9 d'agost, 22h
Peralada