Espectacles
,
2019
Dissabte 12 d'octubre, 19h
Plaça de l'Ajuntament
Amposta

Espectacle 'Teia'

En el marc de la sisena edició del festicAM, el Festival Internacional de Teatre i Circ d'Amposta, espectacle de circ 'Teia', de Júlia Farrero, on conviuen la tradició i la contemporaneïtat, la rusticitat i la delicadesa, i convida l'espectador a formar part d'un ritual, en un escenari on tot es construeix i es transforma. 

* Espectacle guanyador de la beca de producció Suport a la Creació en Arts de Carrer 2018 de la Plataforma d'Arts de Carrer. Beca Suport a la Creació Fira Tàrrega 2019. 

Sinopsi: 

Solo de circ íntim, fusta i cos. En un context rústic, i amb la tradició pirinenca de les falles com a font d’inspiració, sorgeix una peça entre el moviment i el trapezi gràcies a un llenguatge simple i visual. A través del cos i la fusta, i entre records familiars, s’evoquen persones de mans arrugades i de peus arrelats a la terra. Un espectacle on conviuen la tradició i la contemporaneïtat, la rusticitat i la delicadesa, i que convida l’espectador a formar part d’un ritual, en un escenari on tot es construeix i es transforma i on, a través de l’imaginari, s’entreveuen les contradiccions de l’ésser humà.

Preu: 

Entrada lliure i gratuïta.

Organitza: 

Escola de Teatre i Circ d'Amposta (EtcA) - ACET

Col·labora: 

Ajuntament d'Amposta

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1