Activa't
,
2019

Jornada de Finançament ètic

Jornada de Finançament ètic, amb la participació de la Fundació Seira i CooDin SCCL, que constarà d'una xerrada sobre els reptes als quals han de fer front les cooperatives per obtenir finançament  i una taula de treball sobre necessitats financeres.

Es tractaran temes com la importància de la capitalització i la professionalització de les cooperatives per tenir un accés més fàcil al finançament i les claus de la negociació amb les entitats financeres, entre altres. 

> La Fundació Seira és l’entitat que ofereix a les empreses cooperatives de treball claus per accedir al seu finançament. Seira contribueix a generar confiança entre les entitats financeres i les cooperatives a partir d’un ventall d’eines pràctiques i propostes formatives adaptades a les seves necessitats.

> CooDin SCCL és un projecte singular d’enfortiment de l’economia social i solidària catalana a través de les monedes complementàries.

Les seves sòcies conduiran la taula de Treball on cada entitat podrà explicar quines necessitats de finançament te i com es finança i us explicarem què són les monedes socials i complementàries (MSC)

Horari: 

De 9:30 a 13:30h

Programa: 

09:30 a 09:40h | Presentació de l’Ateneu Cooperatiu Terres de l’Ebre
09:40 a 11:40h | Reptes per obtenir finançament amb Fundació Seira
11:40 a 12:00h | Coffee Break
​12:00 a 13:30h | Taula de treball sobre necessitats financeres amb CooDin

Inscripcions: 

A través d'aquest enllaç

Organitza: 

Ateneu Cooperatiu de les Terres de l'Ebre

Col·labora: 

Ajuntament de Tortosa

  • imatge de control 1per1