Activa't
,
2019
Dijous 28 de març, 9h
Convent de Sant Salvador
Horta de Sant Joan

Jornada 'Quin model de gestió turística volem per la Terra Alta?'

Jornada 'Quin model de gestió turística volem per la Terra Alta?', amb casos d'èxit de cooperació público - privada per a la definició d'una estratègia conjunta de gestió i dinamització turística. 

Horari: 

De 9 a 13:30h

Sinopsi: 

A la Jornada hi participaran destinacions com el Penedès, la Garrotxa o el Pallars Jussà que han apostat per diferents models de gestió público – privada que els han permès tirar endavant amb èxit projectes col·lectius de dinamització i comercialització del seu territori. 

També hi tindrà lloc una taula rodona en què l’Associació de Turisme Rural de la Terra Alta, l’Associació d’empreses de la Via Verda de Val de Zafán i varies empreses turístiques de la Terra Alta (Càmping Port Massaluca, Celler Arrufí, Identitat Olive Oil, Hotel Miralles i Laura Pinto) debatran sobre quines són les claus de futur per millorar la competitivitat turística de la comarca. 

D’altra banda, a l’inici de la Jornada, també es parlarà sobre quines han estat les accions que s’han dut a terme en matèria d’enoturisme, oleoturisme i cicloturisme, productes clau pel territori. Aquesta explicació anirà a càrrec de DCB Turisme, Tourislab i Oleasoul, empreses que han col·laborat amb Terra Alta Més els últims anys. 

El punt i final de la Jornada el posarà Santi Valldepérez, expert en comunicació turística, que explicarà la importància de sumar en turisme i com crear sinergies efectives des de la comunicació.

Programa: 

Consulta el programa complet aquí (enllaç) 

Preu: 

Assistència gratuïta, prèvia inscripció. 
Dinar 15€

Inscripcions: 

A través d'aquest enllaç. 

Organitza: 

Consell Comarcal de la Terra Alta - Terra Alta Més

Més informació: 

Web Terra Alta Més | Consell Comarcal de la Terra Alta
Telèfon 977 420 165 | info@terraaltames.cat 

  • imatge de control 1per1