AGENDA
Família
Jornada solidària de la Terra Alta - Gandesa 2019
2019
Diumenge 7 d'abril
  • Gandesa
Espais diversos

Jornada solidària de la Terra Alta #peralsvalentsTerraAlta

Jornada solidària de la Terra Alta a Gandesa #peralsvalentsTerraAlta, amb tot un dia d'activitats lúdiques per a infants i adults amb la finalitat de recaptar fons per a l'Hospital Sant Joan de Déu en la creació del SJD Pediatric Cancer Center a Barcelona, el centre oncològic infantil més gran d'Europa i que pretén ser referent mundial en l'atenció integral dels nens/es amb càncer. 

L’espai on s’ubicarà la festa estarà ambientat i es realitzaran algunes actuacions al carrer. La festa també inclou un espai on alguns artistes plàstics realitzaran les seves obres i pintaran un mur en homenatge a la Jornada. A més a més hi haurà parades per comprar productes fets per col·laboradors i voluntaris i es podrà gaudir d’un Racó D’art Solidari a la Cooperativa en què s’exposaran i es vendran creacions cedides per a la causa (quadres, il·lustracions, llibres signats, artesania en general, algun instrument musical i altres productes de l’estil).

Els tallers seran molt diversos i inclouran activitats infantils i per a adults. Es podran pintar pedres, fer ioga, fer zumba, fer manualitats, mandales, esport infantil, aprendre a fer nusos mariners, màgia, primers auxilis per a nens, reparar rodes de bicicleta i un llarg etcètera).

Durant tot el dia hi haurà un Punt de Recepció on es canviarà l’entrada per una Polsera solidària necessària per assistir a totes les activitats i es podrà signar al Llibre de firmes a pròposit de la Jornada per als petits valents.

Espais
- Rambla Democràcia i Carretera de Vilalba
- Celler Cooperatiu de Gandesa

Programa: 

De 10 a 13h | Tallers infantils i adults
D'11:30 a 14h | Al Celler Cooperatiu de Gandesa:
Tast de vi, tapes i oli, amb música en directe (Coral de Sant Joan de Déu, Orfeó Gandesà, Poemes al Vent, duet tradicional, quartets de saxo i Escola de Música Migjorn).
14:00h | Dinar popular (Localitats esgotades!) 

A partir de les 15h: Concerts de
- Creep
- Versión Kanalla
- Joan Rovira
- Èric Vinaixa
- Xeic!
- Mr. Highland

Per finalitzar
- Grallers i geganters.

Preu: 

El dia de la jornada es podran comprar entrades sense dinar per poder gaudir dels tallers matinals, dels tastos del migdia i dels concerts de la tarda.

Et pot interessar

XII Festival Esbaiola't a Esterri d'Àneu, 2019
Del 25 al 28 de juliol
Esterri d'Àneu
Poesia
Dilluns 6 de maig, 21h
La Bisbal d'Empordà
Mecano
Divendres 3 de maig, 20:30h
Lleida
Exposició 'Un reusenc a la Guerra del Rif', fotografies de Macià Ferrando Roca en la guerra del Rif
Del 28 de març al 28 de setembre
Reus
Presentació del conte 'Foc a la metxa!' de Ramon Gasull il·lustrat per Debonatinta
Dimarts 23 d'abril, 18:30h
El Morell
La Sentina
Dijous 25 d'abril, 21h
Barcelona
Maneres de pintar una arengada
Del 23 de març al 28 d'abril
Vilanova i la Geltrú