AGENDA
Arts
Bobbi Jene
2019
Diumenge 17 de març, 19h
  • Tortosa
Teatre Auditori Felip Pedrell

Projecció del documental 'Bobbi Jene'

Projecció d'El Documental del Mes de març, 'Bobbi Jene' d'Elvira Lind, sobra la lluita d'una dona (la prestigiosa ballarina Bobbi Jene) per ser independent, que intenta sortir endavant amb el seu art en el competitiu món de la dansa.

Sinopsi: 

Després de 10 anys d’èxit i fama a Israel, la prestigiosa ballarina Bobbi Jene, pren la difícil decisió de tornar als Estats Units i treballar de forma independent. Als 30 anys, i bojament enamorada d’un jove ballarí israelià, haurà d’afrontar les conseqüències de deixar l’estabilitat i la zona de confort i lluitar pel seu art en solitari, que esdevindrà més personal i trencador que mai.

Assistim a la lluita d’una dona per a la seva independència, tornant a un país que va preferir deixar anys enrere i a una família de fortes conviccions catòliques. Aquest nou entorn, lluny d’aturar-la, farà aflorar en ella tota la seva creativitat, imposant-se a l’escena de Nova York amb una intensa i violenta peça de dansa en la que posarà a prova el seu propi llindar de dolor i la seva resistència emocional.

Preu: 

Entrada gratuïta.

Més informació: 

Et pot interessar

Recorregut ornitològic amb Lo Roget - Ascó 2019
Diumenge 9 de juny, 9:45h
Ascó
Marta & Gregori
Diumenge 2 de juny, 13:15h
Móra d'Ebre
Supernit a les biblioteques - 2019
Divendres 31 de maig, 20h
Deltebre
Top Ranking Festival - La Ràpita 2019
Dies 14 i 15 de juny
La Ràpita
World Ayahuasca Conference a Girona, 2019
Del 31 de maig al 2 de juny
Girona