Arts
,
2019
Dissabte 7 de desembre, 19h
Auditori de la Fira
Amposta

Projecció del documental 'Pau, Jesús & Rock'n'roll'

Projecció del documental 'Pau, Jesús & Rock'n'roll', de Santi Valldepérez i Guillermo Barberà (Filmsnòmades), la crònica d’una destrucció i el relat d’una victòria: la història d’un jove capellà catòlic, apassionat pel rock, que va voler motivar els joves i enfrontar-se a les injustícies del seu temps emprant el heavy metal i el hip hop. 

Sinopsi: 

Activista social, músic, estudiós de l’art…  Malgrat les seves múltiples facetes, en la seva vida quotidiana, Joan Enric Reverté conviu amb la màscara que el va fer famós a Espanya i Amèrica Llatina en la primera dècada del segle XXI. Per a l’audiència i per al públic, ell sempre serà el “Pare Jony”, el capellà catòlic que va creure que podia divulgar el missatge cristià a través del heavy metal i el hip hop.

Durament criticat pels sectors més conservadors de l’ortodòxia catòlica, a finals de l’any 2012, Joan Enric Reverté va iniciar un procés d’estudi i d’introspecció. El compromís amb la situació dels refugiats sirians a través de la Fundació que ell presideix li ha donat un nou impuls després d’anys de depressió, malaltia i dispersió.

Preu: 

Entrada lliure

Organitza: 

Filmsnòmades i ONG Provocant la Pau

Col·labora: 

Ajuntament d'Amposta

Més informació: 

  • imatge de control 1per1