Jump to navigation
Dissabte 20 de desembre, 11h
Diumenge 21 de desembre
Dies 14, 21 i 28 de desembre
Dissabte 10 de gener, 11h
Dissabte 17 de gener, 11h
En el marc del cicle 'Patrimònium', xerrada i taller de cuina 'Fauna i alimentació a l’epi-paleolític. Menjar-se la prehistòria', a càrrec de Lluis Garcia Petit - xerrada-, arqueòleg, director General de l'Institut del Patrimoni Cultural Immaterial, ex- cap del Departament de Patrimoni d’UNESCOCAT i expert en història de l’alimentació; i Sergi Caselles -taller de cuina-.
Aquesta interacció entre un arqueòleg expert en història de l’alimentació i un jove cuiner ens descobrirà com, des de l’actualitat, podem conèixer detalls molt interessants d’aquest període clau en l’evolució humana. Fauna i flora vs alimentació.
En acabar degustarem plats inspirats en l’època i adaptacions contemporànies dels mateixos.
Quins grans canvis va aportar el final del Paleolític quant a la relació entre els habitants prehistòrics de La Foia i el seu medi?
El final del Paleolític representa un gran canvi per a les societats humanes i la seva relació amb l’entorn. Així ho testimonien les escenes d’Art Rupestre del Conjunt de la Serra de Godall però, quina fauna habitava aquestes contrades? Quin era l’aprofitament que en feien les últimes societats caçadores recol·lectores? I les 1res societats agricultores i pastores?
Xerrada + taller degustació: 10€
A l’Oficina de Turisme d’Ulldecona: telèfon 977 573 394 o turisme@ulldecona.cat
Ajuntament d'Ulldecona
Web Ajuntament d'Ulldecona Facebook Turisme Ulldecona