Jump to navigation
Divendres 19 d'abril
Del 29 de febrer al 20 d'abril
Del 6 al 22 d'abril
Dimecres 24 d'abril, 11h
Del 29 de febrer al 25 d'abril
Divendres 26 d'abril
Del 4 de març al 26 d'abril
Dissabte 27 d'abril, 11h
En el marc del cicle 'Patrimònium', xerrada i taller de cuina 'Fauna i alimentació a l’epi-paleolític. Menjar-se la prehistòria', a càrrec de Lluis Garcia Petit - xerrada-, arqueòleg, director General de l'Institut del Patrimoni Cultural Immaterial, ex- cap del Departament de Patrimoni d’UNESCOCAT i expert en història de l’alimentació; i Sergi Caselles -taller de cuina-.
Aquesta interacció entre un arqueòleg expert en història de l’alimentació i un jove cuiner ens descobrirà com, des de l’actualitat, podem conèixer detalls molt interessants d’aquest període clau en l’evolució humana. Fauna i flora vs alimentació.
En acabar degustarem plats inspirats en l’època i adaptacions contemporànies dels mateixos.
Quins grans canvis va aportar el final del Paleolític quant a la relació entre els habitants prehistòrics de La Foia i el seu medi?
El final del Paleolític representa un gran canvi per a les societats humanes i la seva relació amb l’entorn. Així ho testimonien les escenes d’Art Rupestre del Conjunt de la Serra de Godall però, quina fauna habitava aquestes contrades? Quin era l’aprofitament que en feien les últimes societats caçadores recol·lectores? I les 1res societats agricultores i pastores?
Xerrada + taller degustació: 10€
A l’Oficina de Turisme d’Ulldecona: telèfon 977 573 394 o turisme@ulldecona.cat
Ajuntament d'Ulldecona
Web Ajuntament d'Ulldecona Facebook Turisme Ulldecona