Activa't
,
2019

Xerrada 'Viure amb entusiasme' amb Víctor Küppers

Conferència 'Viure amb entusiasme', a càrrec del formador i conferenciant Víctor Küppers, qui parlarà sobre la importància de l’actitud personal com a element dinamitzador, ja sigui en l’àmbit personal com en el professional, i alhora proposarà idees, mètodes i hàbits per millorar i potenciar actituds personals. Automotivació, proactivitat, entusiasme i comunicació interpersonal són conceptes que estaran molt presents en la conferència.

Sinopsi: 

Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses i Doctor en Humanitats, Víctor Küppers imparteix classes de Direcció Comercial a la Universitat Internacional de Catalunya. Com a conferenciant i formador, ha esdevingut una figura reconeguda internacionalment, intervé de manera assídua en diferents mitjans de comunicació del país i és autor dels llibres 'El efecto Actitud', 'Vivir la vida con sentido' i 'Vender como cracks'.

Preu: 

Acte gratuït, amb invitació. 
També es reservarà una Fila 0 per tothom que vulgui fer donacions, les quals es destinaran a l’Associació Jeroni de Moragas de Móra d’Ebre.

Inscripcions: 

Recollida d'invitacions a les oficines de Jurisa (C/Bonaire,54 baixos de Móra d'Ebre)

Organitza: 

Assessoria Jurisa de Móra d’Ebre i Ajuntament de Móra d’Ebre

Més informació: 

Web Jurisa
Assessoria Jurisa
Telèfon 977 402 632 | mora@jurisa.com

  • imatge de control 1per1