Arts
,
2020

Cloenda de l’exposició 'Camp de control' de Teresa Mulet

Acte de cloenda de l’exposició 'Camp de control' de l’artista veneçolana Teresa Mulet, un mostra inspirada en gran part en el sistema de reg dels arrossars del delta de l’Ebre, que reflexiona sobre els mecanismes de control, sobre la violència a través de les esfereïdores xifres de morts violentes a Veneçuela les últimes dècades, sobre el concepte frontera i sobre la fragilitat dels espais.

En aquesta ocasió, Teresa Mulet durà a terme una visita comentada i una performance que consistirà en completar la peça 'Ejercicio volumen', una gran gràfica feta amb fulls de prova d’impremta. Cada full representa un mort per homicidi a Veneçuela entre el 1999 i el 2018. Quedava pendent la columna del 2019, que tot just acaba de finalitzar. 

L’acte de cloenda també comptarà amb la intervenció d’Aida Boix, directora de Lo Pati i comissària de l’exposició, i de Lisa Blackmore, investigadora de la Universitat d’Essex, a Anglaterra. Blackmore treballa les interseccions entre les investigacions acadèmiques i les pràctiques creatives i va realitzar un doctorat en estudis culturals llatinoamericans, especialitzant-se primer en temes sobre l’espai urbà i l’arquitectura moderna en temps de dictadura, i els imaginaris de la resistència política. Les seves investigacions se centren en les estètiques mediambientals i en temes d’art i aigua. Per això la seva aportació serà especialment interessant en el marc d’aquesta exposició.

Preu: 

Assistència lliure i gratuïta

Organitza: 

Centre d'Art Lo Pati - Ajuntament d'Amposta

Accessibilitat

  • Accessibilitat física: ​Hi ha adaptacions per a que les persones amb mobilitat reduïda hi puguin accedir. Com poden ser les rampes, ascensors, passadissos amples…
  • Gossos d’assistència: Són gossos que han estat ensinistrats per a donar servei i assistència a persones amb discapacitat. Com els gossos “guia” que estan ensinistrats per a guiar a una persona amb discapacitat visual o ceguera​

Més informació: 

  • imatge de control 1per1