Música
,
2020
Del 28 de juliol al 2 d'agost
Espais diversos
Amposta

DeltaChamber Music Festival

Edició 'Parèntesi' del DeltaChamber Music Festival, el festival internacional de música de cambra d'Amposta, impulsat per Laura Ruiz, clarinetista i directora artística del festival, i Pau Rodríguez, també clarinetista, que ofereix un programa de concerts d’altíssima qualitat, sent un punt de trobada de músics de tot el món, on els artistes ofereixen el seu treball en un entorn creat per compartir, créixer, motivar i emocionar.

L'edició d'enguany, 'Parèntesi', és una proposta especial, trencadora, sensorial i adequada als temps que corren, una edició diferent de les viscudes anteriorment, en què gaudirem de concerts innovadors amb molta força emocional, i dissenyats específicament per donar compliment a les recomanacions sanitàries davant la COVID-19. D’una banda, tindrem una quarantena de concerts individuals, un format molt íntim i personal on només hi seran presents un oient, un artista i un instrument musical que no es coneixerà fins al moment del concert.

I d’altra banda, tindrem els concerts a la plaça, on viurem la música de cambra a l’aire lliure. En aquests concerts, viatjarem emocionalment a través de la música a partir de quatre petits blocs, cadascun representant una emoció i explorant la mínima expressió en música de cambra amb formacions màximes de trio. Escoltarem música inspiradora de compositors com Satie, Ravel, Poulenc, Toldrà i Beethoven, entre d’altres.

Programa: 

> Consulta la programació de concerts aquí (enllaç)

Preu: 

 

Concerts individuals: 5€/persona (comprar entrada aquí - enllaç)
Concerts a la plaça: 10€/persona (comprar entrada aquí - enllaç)

Fitxa tècnica: 

Artistes: 
- Laura Ruiz Ferreres (Clarinet)
- Pau Rodríguez Ruiz (Clarinet)
- André Cebrián (Flauta)
- Andrés Otín Montaner (Oboè)
- Marina Vidal Valle (Violoncel)
- Oleguer Beltran Pallarés (Violí)
- Ester Lecha Jover (Piano)

Organitza: 

DeltaChamber Music Festival, Ajuntament d'Amposta i Museu de les Terres de l'Ebre. 

Col·labora: 

Diputació de Tarragona, Consell Comarcal del Montsià i Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1