Arts
,
2020
Divendres 4 de desembre, 20h
Auditori Sixto Mir
La Ràpita

Documental 'J. Pau, Jesús & Rock'n'Roll'

Projecció del documental 'J. Pau, Jesús & Rock'n'Roll' de Santi Valldepérez i Guillermo Barberà. Després de la projecció es durà a terme un col·loqui amb Joan Enric Reverté, protagonista del documental i president de la fundació Provocant la Pau.

Sinopsi: 

Atenes és una de moltes ciutats europees desbordades pel flux migratori dels refugiats de les guerres que assolen l'Àfrica, Àsia i l'Orient Mitjà. Diverses ONGs miren de canalitzar l'allau de demandes de persones que hi ha al marge del sistema d'ajuda de les institucions nacionals europees. Enmig d'aquest context, Joan Enric Reverté, president de la Fundació Provocant la Pau, es desviu per oferir un acompanyament integral a les persones refugiades més vulnerables.

La majoria de persones que s'apropen a Reverté ignoren qui hi ha darrere la seva figura. Una dècada enrere, va ser el pare Jony, capellà catòlic que va liderar un grup de rock i va aportar un discurs transformador i rupturista que des del principi va ser al punt de mira de l'ortodòxia.

Preu: 

Gratuït | Recollida d'invitacions: dimecres i divendres d'11:00 a 13:30h a l'auditori i dijous de 16 a 18h a l'ajuntament.

Organitza: 

Ajuntament de La Ràpita

Més informació: 

  • imatge de control 1per1