Família
,
2020
Dissabte 15 de febrer, 18h
La Lira Ampostina
Amposta

Espectacle familiar 'Adéu Peter Pan'

En el marc de la programació de Xarxa Amposta, espectacle familiar 'Adéu Peter Pan' a càrrec de la companyia Festuc Teatre, una història que parla del vincle entre els infants i els seus avis, i de com els pares gestionen aquestes noves relacions familiars.

Sinopsi: 

A la Maria, una nena amb molta imaginació, li encanten els contes, històries i aventures que li explica el seu avi, amb el qual passa totes les tardes jugant a ser Peter Pan.

Però de sobte, una nit, els nens perduts s’enduran la Maria de la seva habitació cap al País de Mai Més. Aleshores, les aventures les viurà en primera persona. Els pirates, la Campaneta, els indis i tot l’imaginari que va escriure en James Matthew Barrie passaran a formar part de la seva realitat.

Una història molt tendra en la qual es plasma una realitat actual: el vincle entre els infants i els seus avis, i a més, la manera com els pares gestionen aquestes noves relacions familiars. Un espectacle de titelles i actors, sensible i divertit, que buscarà en tot moment la complicitat de petits  grans amb una posada en escena que et captivarà des del primer moment.

Preu: 

6€ socis | 7€ no socis (comprar entrada aquí - enllaç)

Organitza: 

Xarxa Amposta

Accessibilitat

  • Accessibilitat física: ​Hi ha adaptacions per a que les persones amb mobilitat reduïda hi puguin accedir. Com poden ser les rampes, ascensors, passadissos amples…
  • Gossos d’assistència: Són gossos que han estat ensinistrats per a donar servei i assistència a persones amb discapacitat. Com els gossos “guia” que estan ensinistrats per a guiar a una persona amb discapacitat visual o ceguera​

Més informació: 

  • imatge de control 1per1