Activa't
,
2020
Dissabte 3 d'octubre
Ermita de la Pietat
Ulldecona

III Àgora. Fira de l'Economia Social i Cooperativa

Tercera edició d'Àgora, la Fira de l'Economia Social i Cooperativa a les Terres de l'Ebre, que té com a objectiu difondre i donar visibilitat a projectes i iniciatives de cooperació que tenen com a principis bàsics l'economia social, el cooperativisme i el consum responsable, amb més d'una vintena de projectes, entre cooperatives, fundacions i entitats que treballen en l’àmbit de l’economia social i el cooperativisme.

Entre les novetats principals cal destacar-ne el canvi d'ubicació. Així l'Àgora d'enguany s'ubicarà a l'ermita de la Pietat d'Ulldecona, un espai que s'ha escollit pel seu magnetisme i versatilitat, però sobretot perquè és un espai a l'aire lliure, una condició que l'adapta plenament a la situació actual ja que en espais oberts es redueix significativament el risc de contagi del coronavirus. També s'ha plantejat una fira amb un format més reduït. Així hi participaran una desena d'expositors, tots ells de les Terres de l'Ebre.

La fira s'estructurarà en tres espais clarament diferenciats: el de la fira, a l'exterior del recinte de l'ermita; el de l'escenari, a la plaça central on es faran el concerts i la ponència; i l'espai dels rostidors on hi haurà el conta-contes. Aquestes dos últimes zones tindran l'aforament limitat en 150 i 30 persones respectivament.

Horari: 

De 10:30 a 14:30 h i de 16:30 a 20h

Programa: 

10:00h | Presentació de la fira a càrrec de l'alcaldessa d'Ulldecona, Núria Ventura, i Mirna Boix, de l'Ateneu Cooperatiu Terres de l'Ebre
11:00h | Conta Contes infantil 'Riu amunt, riu avall', a càrrec de Tataküa, i 'Arraïades', a càrrec de Salvem lo Montsià
12:30h | Vermut musical amb Top Rànking
18:00h | Ponència. 'L'economia social i solidària: una sortida de la crisi', a càrrec de Jordi Garcia (XES)
19:00h | Concert de Laia Llach

Preu: 

Entrada lliure i gratuïta.

Organitza: 

Ateneu Cooperatiu de les Terres de l'Ebre.

Degut a la COVID-19 consulteu la web de l'organització per possibles canvis d'última hora

formulari esdevenimets agenda

Et pot interessar