Jump to navigation
Mes de febrer
Del 20 de febrer al 2 de març (dijous i divendres)
Del 7 de febrer al 9 de març
Del 14 de febrer al 23 de març
De l'1 de febrer al 30 de març
Menú degustació de les XXIII Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l'oli de l'Hotel Restaurant Diego.
Menú: - Caneló de mousse de llagostins i tàrtar de tonyina amb alvocat - Crema de galeres amb oli novell - Calamar farcit de rovellons - Sorbet d’oli d’oliva novell - Filet de vedella de la finca amb salsa de bolets
Postres: Mil fulls de crema amb xocolata calenta Botella de Cava del Celler
> Consulta el menú diari aquí (enllaç)
Fer comanda trucant al 607812289 o al 977719017.
35€ menú degustació 10€ menú diari (de dilluns a divendres) Entrega a domicili (comandes de mínim 50€)
Hotel Restaurant Diego
Web Hotel Restaurant Diego Facebook Hotel Restaurant Diego