Menjar i beure
,
2020
De l'1 al 30 de novembre
Hotel Restaurant Diego
Santa Bàrbara

Menú degustació de les XXIII Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l'Oli

Menú degustació de les XXIII Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l'oli de l'Hotel Restaurant Diego.

Menú: 
- Caneló de mousse de llagostins i tàrtar de tonyina amb alvocat
- Crema de galeres amb oli novell
- Calamar farcit de rovellons
- Sorbet d’oli d’oliva novell
- Filet de vedella de la finca amb salsa de bolets

Postres: Mil fulls de crema amb xocolata calenta
Botella de Cava del Celler

> Consulta el menú diari aquí (enllaç)

Fer comanda trucant al 607812289 o al 977719017.

Preu: 

 

35€ menú degustació
10€ menú diari (de dilluns a divendres)
Entrega a domicili (comandes de mínim 50€)

Organitza: 

Hotel Restaurant Diego

Més informació: 

  • imatge de control 1per1