Arts
,
2020
Divendres 13 de març, 20h
Auditori Sixto Mir
La Ràpita

Projecció del documental 'Donde Voy' d'Albert González (Suspès!)

Presentació i projecció del documental 'Donde Voy', del jove Dj rapitenc Albert González, que recull la seva evolució professional durant aquests últims anys a través d'una peça audiovisual amb més de 30 testimonis i imatges inèdites. 

Sinopsi: 

Albert González ha estat actuant per tot el món, des dels Estats Units fins a Amèrica Llatina, Holanda i França, passant també pels principals festivals del país com Unite Tomorrowland, Arenal Sound i també residint en discoteques com Privilege Eivissa i Pacha La Pineda, una de les més grans reconeguda per molts. No obstant això, la seva música ha anat més enllà, ha aconseguit sonar en les millors emissores de ràdio i acompanyant a diferents sèries de la plataforma audiovisual tan coneguda: Netflix.

Ara tota la seva trajectòria professional, el seu constant treball, i tot el que li ha fet arribar fins on està avui, es presenta a través d'un documental únic. 'Donde voy' recull revelacions d'aquelles persones que han acompanyat a l’Albert durant la seva carrera professional, imatges inèdites de moments que han marcat el seu pas pel món de la música, sense oblidar-nos de com ha crescut i evolucionat el seu propi festival "AG festival" , celebrat en el seu lloc d'origen.

Preu: 

Pots obtenir tiquets gratuïtament a través d'aquest enllaç, omplint un formulari.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1