Espectacles
,
2020

Teatre 'El jardí de les Malícies'

'El Jardí de les Malícies', és un cabaret de poesia eròtic, molt divertit, gamberro i elegant. La companyia Teatre al Detall fa un repàs a la poesia eròtica des de l'Edat Mitjana l segle XIX, de la mà d'en Miquel Desclot, autor del la selecció i la traducció de les peces.

Sinopsi: 

Benvinguts al 'Jardí de les Malícies': un Cabaret de Poesia Eròtica d’Època. Aquesta nit els mostrarem les paraules més íntimes i oblidades d’alguns autors que van fer de la poesia eròtica un divertiment, una necessitat o una provocació. Sentiran des de versos de Trobadors i cançons de Bordell a poemes d’escriptors tan reconeguts com Goethe, La Fontaine o John Donne.

Nobles, polítics i intel·lectuals de l’època en van escriure d’amagat i només per a ús privat, i autors com Théophile de Viau i Claude le Petit van ser condemnats a cremar a la foguera.

Aquesta nit tindran l’oportunitat de mirar pel forat del pany les seves intimitats, fantasies, perversions... i descobriran aquells versos guardats en els calaixos més amagats i en els racons més íntims del desig.

Preu: 

10€ | Compra les teves entrades aquí (enllaç)

Més informació: 

  • imatge de control 1per1