Espectacles
,
2020

Teatre 'Veus que no veus'

'Veus que no veus' presenta la versió femenina de les anomenades "entrades clàssiques", els números que inicien un espectacle o enllacen escenes. Per una banda, i com a pallassa augusta, la Pepa Plana. Per l'altra, en el rol de pallassa blanca, la Noël Olivé. Com canvien i quin significat prenen quan es juguen des de dues pallasses en comptes de dos pallassos? La companyia de Pepa Plana sempre ha reivindicat la figura de la pallassa i ara presenta els números circenses més clàssics. Es tracta de riure? Sí, però no només d'això, sinó de parlar, jugar i, potser, mossegar.

Espectacle de clown per a públic adult.

Sinopsi: 

Benvinguts al 'Jardí de les Malícies': un Cabaret de Poesia Eròtica d’Època. Aquesta nit els mostrarem les paraules més íntimes i oblidades d’alguns autors que van fer de la poesia eròtica un divertiment, una necessitat o una provocació. Sentiran des de versos de Trobadors i cançons de Bordell a poemes d’escriptors tan reconeguts com Goethe, La Fontaine o John Donne.

Nobles, polítics i intel·lectuals de l’època en van escriure d’amagat i només per a ús privat, i autors com Théophile de Viau i Claude le Petit van ser condemnats a cremar a la foguera.

Aquesta nit tindran l’oportunitat de mirar pel forat del pany les seves intimitats, fantasies, perversions... i descobriran aquells versos guardats en els calaixos més amagats i en els racons més íntims del desig.

Preu: 

10€ | Compra les teves entrades aquí (enllaç)

Més informació: