Jump to navigation
Dissabte 20 d'abril, 12h
Dissabte 20 d'abril, 10h
Dissabte 20 d'abril, 16:30h
Dies 20 i 21 d'abril
Diumenge 21 d'abril
Del 18 al 23 d'abril
Dissabte 27 d'abril, 11h
Nova edició del 'Benvinguts a pagès!' a la Ribera d'Ebre, un cap de setmana de portes obertes per descobrir, tastar, comprar i passar-ho molt bé veient com i on es produeixen els aliments que ens arriben a taula, com treballen els pagesos, descobrint els productes de temporada, visitant hortes, vinyes, oliveres, granges, ramats i productors de mel…
En el cas de la Ribera d'Ebre, quatre explotacions riberenques obriran les portes als visitants, amb activitats turístiques exclusives:
- Formatgeria Laura (+info) - L'Hort de Maso (+info) - La Cistella de l'Ebre (+info) - El Molí de Rué (+ info)
L’oferta dels productors es complementa amb la participació de nou allotjaments rurals i establiments de restauració que aposten pels productes locals. Sis allotjaments rurals i quatre restaurants de la comarca també s’han afegit a la iniciativa amb adaptacions d’ofertes i de menús perquè els visitants puguin gaudir de tot el cap de setmana a la Ribera d'Ebre.
*'Benvinguts a pagès' és una experiència turística diferent que permet que cadascú organitzi el seu cap de setmana a mida en qualsevol punt de la geografia catalana. A través del web www.benvingutsapages.cat, els visitants poden consultar les explotacions, restaurants i allotjaments que participen en la iniciativa, i triar quines cases de pagès volen visitar, quantes nits volen passar fora, on es volen allotjar i on volen reservar el seu menú especial de producte de proximitat.
Consulta totes les activitats aquí (enllaç)
Visites gratuïtes, prèvia reserva aquí (enllaç)
Generalitat de Catalunya i Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Web Benvinguts a Pagès! Facebook Benvinguts a Pagès!