Espectacles
,
2021
Dissabte 13 de novembre, 20h
Teatre Auditori Felip Pedrell
Tortosa

Espectacle 'Mozart reload'

'Mozart Reload' és un concert, espectacle de música i dansa creat a casa nostra per Kammart i Morphosis Ensemble: Joan Bagés i Rubi (pianista, compositor i artista sonor de Flix) i Roberto Olivan (ballarí de Tortosa). Un concert que reprèn l'idea de diàleg per expandir encara més aquestes relacions. 

Un espectacle de creació contemporània però també un espectacle de música clàssica i dansa amb un dels grans, Roberto Olivan. Un espectacle on de forma virtuosa es combinen i relacionen gestos musicals i sonors per a crear quelcom nou.

Sinopsi: 

Electrònica combinada amb dansa, amb música instrumental, amb llums, i com a plunt central, els concerts per a piano i orquestra 10 i 27 de Mozart. Concerts revisionats des de la música contemporània i la dansa però també des de la nitidesa, la calidesa i el virtuosisme clàssic.

Un espectacle entorn les múltiples relacions que es creen entre els meus jo que em configuren com a ésser humà. El ballari escenifica, representa, personifica, balla la multiplicitat en el món actual, els rols diversos als que estem tots i totes sotmesos diàriament i que lluiten per conviure dins d'un jo fragmentat. Tot esperant la primavera, un ressorgir de la unitat interna humana que ens permeti sentir-nos serens en mig de la tempesta contemporània.

Preu: 

 

10€ | 6€ menors de 25 anys
Compra les teves entrades aquí (enllaç)

Organitza: 

Ajuntament de Tortosa

Més informació: 

  • imatge de control 1per1