Arts
,
2021

Exposició 'Capital de la Cultura Catalana Tortosa 2021. La cultura que vivim!'

Exposició 'Capital de la Cultura Catalana Tortosa 2021. La cultura que vivim!', una mostra que explica, a través de diversos panells, les diferents expressions culturals que nodreixen la vida i el llegat del municipi.

Agrupats en diferents eixos temàtics, els elements aprofundeixen en els àmbits que configuren els vuit eixos de la capitalitat cultural de Tortosa: la paraula, el medi, la festa, l'expressió artística, el menjar, el treball, la creença i l'expressió corporal i musical.

Cada panell compta amb explicacions elaborades en col·laboració amb els respectius grups de treball de la Capital de la Cultura Catalana, i amb fotografies representatives dels diferents camps culturals. Els textos detallen vessants com la variant lingüística, les expressions del folklore, els referents literaris o la documentació històrica.

També, els diferents períodes històrics de la ciutat, les referències arquitectòniques, el medi ambient i la preeminència del riu, les activitats festives populars i el pòsit deixat per les diferents cultures presents a la ciutat, les principals figures artístiques o la importància i la singularitat dels productes gastronòmics locals, entre molts altres aspectes.

Horari: 

De dimarts a dissabte: de 10 a 13:30h i de 16 a 18:30h
Els últims diumenges de mes: de 10 a 13:30h

Inauguració: 

Dissabte 27 de març, 12h

Preu: 

 

3€ general | 2€ reduïda
Comprar entrada aquí (enllaç)

Organitza: 

Ajuntament de Tortosa

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1