Espectacles
,
2021

Teatre 'Smiley, després de l'amor'

Teatre 'Smiley, Després de l'amor' a càrrec de la companyia La Brutal. Una comèdia romàntica que emocionarà i tornarà a fer riure. Beurà de nou de les comèdies romàntiques clàssiques –des de Howard Hawks fins a Nora Ephron, de 'La boda de mi mejor amigo' a 'Notting Hill'– per explicar una història d’amor tremendament contemporània on les noves tecnologies i les particularitats de la Barcelona LGTBI tornaran a tenir un pes específic.

Sinopsi: 

Han passat sis anys des del darrer cop que vam veure l’Àlex i el Bruno. Els vam deixar just després d’enviar-se un smiley i fent-se un petó de pel·lícula. Va ser un moment màgic. Era un comèdia romàntica i les comèdies romàntiques han d’acabar així, amb un happy ending.

Però les coses no van anar com esperaven. Les seves diferències, petites i simpàtiques al principi, es van anar fent més i més grans a mesura que passaven els mesos. La realitat de cada dia es va acabar imposant a l’enamorament edulcorat de les pel·lícules i avui, sis anys després, tot és ben diferent.

L'Àlex està a punt de fer quaranta anys i el Bruno s’ha de enfrontar a una de les decisions més importants de la seva vida.

Preu: 

 

15€ platea | 10€ amfiteatre  | 6€ menors de 25 anys
Compra les teves entrades aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Text i direcció: Guillem Clua
Intèrprets: Ramon Pujol i Albert Triola
Escenografia i vestuari: Sergi Corbera
Autor cartell: Alfonso Casas
Producció: Companyia Smiley i La Brutal

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1