Música
,
2022
Dissabte 16 de juliol
Pavelló Municipal
Gandesa

Concert de Letz Zep

Concert de Letz Zep, banda anglesa considerada avui dia com el millor grup tribut a Led Zeppelin, dins i fora del Regne Unit. Una banda formada per 4 músics anglesos d'enorme talent, experimentats i amb tot el necessari per dur a terme la tasca d'apropar la música de Led Zeppelin a les noves generacions.

No són un exercici de nostàlgia, sinó de la rebel·lió contra el temps; un crit de representació del cor contra l'oblit.

L'esdeveniment comptarà amb la presència de Dj Paul Castro i Dj Mando de les Terres de l'Ebre per amenitzar tota la vetllada.

Horari: 

21h | Obertura de portes
23h | Inici del concert

Sinopsi: 

El mateix Robert Plant ha arribat a dir que "era com veure's a si mateix sobre l'escenari". Tant ell com Jimmy Page han assistit a alguns dels seus concerts. De fet, tant ells com la companyia discogràfica Warner, els van convidar a la festa presentació del disc 'Mothership' de Led Zeppelin. Aval suficient i recolzament definitiu per al seu reconeixement internacional.

La premsa no ha estat menys i han actuat a la BBC1, BBC2 i ITV1, han escrit sobre ells a Rolling Stone, Classic Rock, Kerrang, Le Figaro i han intervingut al Planet Rock Ràdio de Darren Reddick i a la BBC Radio 2 on Chris Evans els va valorar amb un "10 sobre 10".

Fins i tot Jeremy Clarkson, presentador de Top Gear, va comentar d'ells al Sunday Times que "si tancava els ulls podia imaginar realment que es tractava de Robert Plant i Jimmy Page allà dalt; si els tornava a obrir, la il·lusió no desapareixia". 

Preu: 

12€ | Compra les teves entrades aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Billy Kulke: veu
Andy Gray: guitarra
Jack Lonergan: teclats i baix
Pete Tulloch: bateria

Més informació: 

  • imatge de control 1per1