Arts
,
2022
Del 15 de juliol al 30 d'octubre
Espais diversos
Diferents municipis de l'Ebre

Ebre, Art & Patrimoni

Nova edició del cicle Ebre, Art & Patrimoni, on s’han programat 9 exposicions en 10 municipis amb la participació de 10 artistes, a més del col·lectiu d’alumnes i professors d’Esardi. Es tracta d'un cicle d’activitats d’estiu que permet investigar i fixar l’atenció dels creadors en les múltiples dimensions, significats i capes que aplega el nostre patrimoni col·lectiu.

En aquesta edició s'han construït un conjunt de propostes a partir dels signes, els traços i els rastres que unes vegades de forma icònica i d’altres vergades de forma imperceptible es poden descobrir en la mateixa pell del patrimoni cultural i natural de les Terres de l’Ebre.

L’objectiu és recuperar i restituir, en definitiva, recrear i donar nova vida i sentit al llegat cultural i a la memòria col·lectiva. En aquesta ocasió es pot comprovar com en la visió de les superfícies o en la lectura  profunda de les coses, la pròpia mirada hi descobreix allò rellevant -allò llegible i allò ocult- que conforma un vocabulari i un codi simbòlic que és alhora individual i alhora universal.

Programa: 

Consulta'l aquí (enllaç)

Preu: 

Entrada gratuïta

Organitza: 

Servei d’Atenció als Museus de les Terres de l’Ebre, encapçalat pel Consorci del Museu de les Terres de l’Ebre i el Departament de Cultura.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1