Menjar i beure
,
2022
De l'11 de març al 10 d'abril
Diversos restaurants
Terra Alta

XI Jornades Gastronòmiques del Corder de la Terra Alta

Onzena edició de les Jornades Gastronòmiques del Corder de la Terra Alta, amb tot un mes per degustar els menús especials que els restaurants de la comarca han preparat amb la carn de corder com a base principal del plat, a més d'altres productes agroalimentaris de qualitat produïts a la Terra Alta, com ara el vi i l'oli, tots dos emparats per les respectives denominacions d'origen. 

> Establiments participants:
Hotel Capçades, Hotel Miralles, Hort de Fortunyo, Restaurant Sibarites, Restaurant Bistrot, Nou Moderno, Restaurant Can Joan, Restaurant Angel, Hotel Piqué, Hotel - Restaurant Can Josep, Casa Barceló, Vilar Rural, Miravall, Hostal de l'Anton i El Molí de Bot. 

Programa: 

> Consulta els menús que ofereixen aquí (enllaç)

Preu: 

De 25 a 40€

Organitza: 

Consell Comarcal de la Terra Alta

Més informació: 

  • imatge de control 1per1