Activa't
,
2023

12è Cicle de conferències 'Biografies Ampostines'

12a edició del cicle de conferències 'Biografies Ampostines', unes jornades que tenen com a objectiu recuperar i divulgar les vivències i els treballs realitzats per personatges vinculats amb la ciutat d’Amposta. Aquestes conferències, presentades per diversos investigadors locals i per col·laboradors i familiars, ens descobriran històries personals, amb aspectes poc coneguts dels biografiats, i fets col·lectius que ens ajudaran en el procés de construcció de la història contemporània de la ciutat. 

El cicle consta de 4 biografies i inclou personatges del passat que han destacat en la història més recent d’Amposta i personatges del present que han esdevingut una referència per a les generacions actuals. 

En aquesta edició les personalitats escollides són representants de diversos camps professionals: la música, la cultura, l’esport i el periodisme del segle XX i inicis del XXI, i han contribuït amb les seves aportacions a conformar la ciutat dinàmica i oberta que tots coneixem avui. 

Programa: 

Dijous 2 de març | 19h:
Joana Serret Fabra, dedicació i entrega als llibres, escriptors i lectors', presentada per Maite Subirats

Dijous 9 de març | 19h:
'Juan José Bertomeu Ferri. Una vida dedicada al futbol: d’Amposta a San Mamés', presentat per Xavier Bertomeu Garcia

Dijous 16 de març | 19h:
'Josep Parrot Talarn, un influencer popular de la seva època', presentat per Ramon Bel i Montse Parrot

Dijous 23 de març | 19h:
'Octavi Ruiz Gisbert, passió i vida per la música', a càrrec d’Octavi Ruiz

Preu: 

Gratuït.

Organitza: 

Ajuntament d'Amposta, Museu de les Terres de l'Ebre i Campus Extens de la URV.

Col·labora: 

Diputació de Tarragona.

Accessibilitat

  • Accessibilitat física: ​Hi ha adaptacions per a que les persones amb mobilitat reduïda hi puguin accedir. Com poden ser les rampes, ascensors, passadissos amples…
  • Gossos d’assistència: Són gossos que han estat ensinistrats per a donar servei i assistència a persones amb discapacitat. Com els gossos “guia” que estan ensinistrats per a guiar a una persona amb discapacitat visual o ceguera​