Música
,
2023
Divendres 6 d'octubre, 19h
Ermita de la Pietat (trobada)
Ulldecona i Godall

Concert ‘La Guspira, El cresol i l’eco’

En el marc dels actes del cicle Ebre, música & patrimoni, concert/performance ‘La Guspira, El cresol i l’eco’ que l’artista Ubaldo, acompanyat per 5 músics. Un artista multidisciplinari darrels ebrenques, que ha treballat amb sons experimentals durant els ultims 10 anys.

Sinopsi: 

Aquesta performance musical proposa viure una experiència acústica immersiva, dissenyada per dur-se a terme a l’emplaçament historic del Abrics de l'Ermita de la Pietat d'Ulldecona, per tal de reviure experiëncies d'hipotetics escenaris del passat, amb l'objecte d'emfatitzar en questions com la tecnologia o la cultura material del Paleolític.

La composició parteix del mètode leitmotiv, ès a dir, de la reproducció ciclica d'un tema en una mateixa composicio, que es manifesta a través del dialeg entre la ressonancia dels Abrics d'Ulldecona i el retorn dels intèrprets musicals amb el públic, la qual sacompanyarà de la llengua de signes Soundpainting.

Amb tot, es pretén configurar un ambient d'introspecció i reconnexió entre la natura, la música i la historia de l'ésser humà que permeti viatjar des de la contemporaneitat fins al passat de la Prehistoria

Preu: 

Activitat gratuïta

Organitza: 

Ajuntament d’Ulldecona i Museu de les Terres de l’Ebre

Més informació: