Espectacles
,
2023
Del 2 a l'11 de juny
Carpa Nilak
Vilalba dels Arcs

Nilak a Vilalba dels Arcs

El projecte Nilak és un espai escènic itinerant que apropa les arts escèniques contemporànies a aquelles comarques catalanes que estan a l’oblit. Tot i que la cultura és un dret, una de cada quatre comarques catalanes no té cap teatre i, Nilak aposta per descentralitzar les arts escèniques dels grans nuclis urbans i convertir els pobles de l’àmbit rural en l’epicentre de les arts escèniques en viu.

La proposta es du a terme amb una carpa mòbil que té les condicions tècniques necessàries per desenvolupar espectacles, tallers, exposicions i creacions durant una estada de 15 dies a cada població. Aquestes activitats es treballen juntament amb els habitants locals per generar una immersió al territori i establir-ne el diàleg i la cocreació, en especial amb les escoles.

Nilak muntarà la seva carpa a Vilalba dels Arcs i una part important de la seva estada serà la creació comunitària d’un espectacle amb professionals i gent local i es representarà els dies 12 i 13 de novembre.

Programa: 

> Consulta tots els detalls de la programació aquí (enllaç PDF)

Preu: 

 

10€ general | 8€ de 15 a 25 anys i jubilats/aturats | 5€ de 3 a 14 anys
Compra l'entrada aquí (enllaç)

Inscripcions: 

Per a les activitats gratuïtes i pels tallers caldrà reservar prèviament entrada (aforaments són limitats) al mail activitats@nilak.cat

Organitza: 

Nilak i Ajuntament de Vilalba dels Arcs

Més informació: 

  • imatge de control 1per1