Música
,
2024

Concert 'Ilercavònia' de Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries

Concert 'Ilercavònia' de Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries, on fan un viatge retrospectiu des de la Terra de l’Ebre actual fins a Ilercavònia, l’antic territori de les Terres de l’Ebre, el Baix i Alt Maestrat, els Ports i el Matarranya en època dels íbers.

La idea és oferir un retrobament entre els orígens i el segle XXI, amb històries antigues, cançonetes que el poble ha convertit en himnes, poesia d’avui i una visió de la gent i el paisatge d’un territori bàsic per entendre la realitat de tota una gran àrea geogràfica que respira les tradicions i la cultura popular de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears i el Baix Aragó.

L’espectacle, basat en cançons populars i altres de creació pròpia, fa olor de terra i transportarà el públic a les essències per conèixer els seus orígens i entendre la seva identitat.

Sinopsi: 

En un mapa iber, a les Terres de l’Ebre hi hauria Ilercavons, a Lleida Ilergets, a Tarragona cossetans, a Barcelona laietans, a Vic ausetans… Els seguidors dels Quicos es trobaran amb una proposta basada en un repertori gairebé nou, basat en cançons populars, algunes de creació pròpia o d’altres autors com Josep Bo o Miquel del Roig. En qualsevol cas, cançons amb olor de terra, per tal de conèixer els seus orígens i entendre la seua identitat.

Preu: 

 

10€ platea | 10€ amfiteatre
Compra entrades aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Arturo Gaya: veu
Quique Pedret: veu i guitarró de jota
Jordi Fusté: guitarra
Josep Lanau ‘Mitxum’: teclats i acordió
Kike Pellicer: contrabaix
Sergi Molina: bateria i percussions

  • imatge de control 1per1