Menjar i beure
,
2024
Dissabte 5 d'octubre
Casal de La Ravaleta
Roquetes

GastroCaça Roquetes

Primera edició de GastroCaça Roquetes, el nou esdeveniment gastronòmic de carns de caça a l’Ebre, amb demostracions de cuina en directe a càrrec de reconeguts xefs del panorama nacional. L’esdeveniment comptarà amb show cookings a càrrec d’alguns cuiners Estrella Michelin, com ara Fran López (Villa Retiro, Xerta); Rafel Múria (Quatre Molins, Cornudella de Montsant); a més d’Eli Farrero (El Ventador, Barruera); i Albert Boronat (Ambassade, Llívia).

Programa: 

09:45h | Inauguració GastroCaça 2024
10:00h | Sessió de cuina en directe: Ànec del Delta de l’Ebre amb Fran López
11:00h | Sessió de cuina en directe: Llebre Royal amb Rafel Muria
12:00h | Sessió de cuina en directe: Cabirol de Pallars amb Eli Ferrero
13:00h | Sessió de cuina en directe: Senglar de Cerdanya amb Albert Boronat

>Consulta més detalls aquí (enllaç)

Organitza: 

Ajuntament de Roquetes

Més informació: