Hotel Restaurant Diego

En el marc de les XXVII Jornades gastronòmiques de la cuina de l'oli d'oliva, menú degustació del mes de novembre de l'Hotel Restaurant Diego.
Menú:
- Amanida d'alvocat, mango i mangrana amb l'oli d'oliva D.O.P Baix Ebre-Montsià
- Rotllets de cecina de vaca de la Finca amb oli i Parmesà
- Daus de bacallà arrebossat amb panko
- Suprema de lluç al forn amb oli novell
- Sorbet de mandarina de les Terres de l'Ebre
- Filet de vedella de la Finca amb crema de bolets
Postres: Carpaccio de pinya amb gelat de coco ratllat
Aigües i vins del Celler
45€ (Iva inclòs)
*Taula completa.
Reserves a:
Telèfon 977 71 90 17
diego@hoteldiego.com
Hotel Restaurant Diego
Web Hotel Restaurant Diego
Facebook Hotel Restaurant Diego
Aquesta web utilitza les cookies _ga/_utm propietat de Google Analytics, persistents durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la navegació pel lloc web. Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de cookies.