Arts
,
2024

Projecció de la pel·lícula 'L'espill'

Projecció de la pel·lícula de Mario Pons Múria 'L'espill', una comèdia romàntica basada en el drama de l'exili. Una reflexió sobre la llibertat d'estimar, davant la perversa submissió de l'odi.

Sinopsi: 

'L’Espill' és una comèdia romàntica basada en el drama de l’exili de l’Hilairie Arasa, narbonès anomenat popularment “Puigdemont” al mercat central de les Halles. Un viatge de retorn als seus orígens. Un recorregut vital de la mà de dos grans cineastes inclassificables, Jean Eustache i Henry Imbert. Una reflexió sobre la llibertat d’estimar davant la perversa submissió de l’odi.

L’Hilaire Arasa, és un dels adolescents protagonistes de la pel·lícula de Jean Eustache “Mes petites amoureuses” (1974). Rodejat de l’atmosfera dels fills de l’emigració republicana, l’Hilaire forma part de la generació de joves dels barris obrers de la Narbona dels anys 60.

Seixanta anys després d’haver marxat, Hilaire torna al seu poble natal per descobrir l’Espanya de presos polítics i exiliats catalans, un viatge interior de retorn al Delta, al llegat repressiu de la postguerra, però també al seu primer gran amor de joventut. 

Preu: 

Assistència gratuïta | Reserva entrada aquí (enllaç)

Més informació: 

  • imatge de control 1per1