Llibres
,
2024
Del 5 al 7 de juliol
Llocs diversos
Benifallet

UN-I-VERS. L’Ebre riu de poesia

‘UN-I-VERS. L’Ebre riu de Poesia’, una trobada creativa d’arts relacionades amb la poesia: música, cançó, dansa, fotografia... per apropar la poesia a la natura i a la cultura rural. Sempre amb una mesura que permet la proximitat entre artista i públic, potenciant la paraula i l’essència de la creació. L’encontre acull propostes o espectacles de petit format en diferents espais de la població.

El ventall d’activitats ofereix espectacles en gira, propostes de nova creació i activitats formatives relacionades totes amb la poesia. També hi haurà tallers de poètica, presentacions de llibres, experiències compartides amb poetes que participaran en el festival, exposicions i un petit aparador de llibres, discos i objectes poètics.

La trobada d’enguany dedicarà un acte a Vicent Andrés Estellés amb motiu del centenari del seu naixement: un recital de poesia i música sobre versos del poeta de Burjassot és un dels avançaments destacats de la programació.

Programa: 

Properament

Preu: 

Es podrà accedir a les activitats a través d’un donatiu o bé compartint la lectura de poemes en un rapsòdrom, ubicat en el punt de trobada.

Organitza: 

Ajuntament de Benifallet i La Simpàtica Produccions

Col·labora: 

Benifallet Cor de l’Ebre, Consell Comarcal del Baix Ebre, COPATE, la J, La 2 de Viladrich i diLLUM’s

Més informació: 

  • imatge de control 1per1

Et pot interessar