XIV Jornades de la Tonyina Roja del Mediterrani - L'Ametlla de Mar 2025

En el marc de les XIV Jornades de la Tonyina Roja del Mediterrani, nova edició de la Diada de la tonyina roja de L'Ametlla de Mar, amb un cap de setmana de degustacions a l'aire lliure, acompanyades de diverses actuacions musicals. Enguany, com a novetat, Tuna Cooking.
Dissabte 5 d'abril:
D'11 a 14:30h | Degustació de Tonyina Roja
D'11:30 a 12h | Tuna-Cooking Restaurant Meleta de Romer
De 12 a 12:30h | Tuna-Cooking Restaurant Lo Nàutic
De 12:30 a 14h | Sessió Dj Sergio Calero
De 17:30 a 21:30h | Degustació de Tonyina Roja
De 17:30 a 18h | Tuna-Cooking Restaurant L’Astillero
De 18 a 18:30h | Tuna-Cooking La Subhasta de l’Estany
De 18:30 a 20:30h | Sessió Dj Dijeidepueblo
De 20:30 a 22:30h | Concert Il Quarteto Stravagante
Diumenge 6 d'abril:
D'11 a 14:30h | Degustació de Tonyina Roja
D'11:30 a 12h | Tuna-Cooking Circustuna
De 12 a 12:30h | Tuna-Cooking Restaurant El Molí dels Avis
De 12:30 a 14:30h | Sessió Dj Maël Wulschleger
> Sortides Tuna Tour
Dissabte 5 d'abril: 10:00 | 12:30h
Diumenge 6 d’abril: 10:00 | 12:30h
Preus i reserves aquí (enllaç)
>> Consulta més detalls aquí (enllaç PDF)
Entrada gratuïta
Tiquet degustació: 4€
(sashimi, tàrtar, makis, nigiri i romesco de tonyina amb pataques)
Ajuntament de l'Ametlla de Mar
Tuna Tour Balfegó
Aquesta web utilitza les cookies _ga/_utm propietat de Google Analytics, persistents durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la navegació pel lloc web. Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de cookies.