Menjar i beure
,
2025

Diada de la Tonyina Roja

En el marc de les XIV Jornades de la Tonyina Roja del Mediterrani, nova edició de la Diada de la tonyina roja de L'Ametlla de Mar, amb un cap de setmana de degustacions a l'aire lliure, acompanyades de diverses actuacions musicals. Enguany, com a novetat, Tuna Cooking.

Programa: 

Dissabte 5 d'abril: 
D'11 a 14:30h | Degustació de Tonyina Roja
D'11:30 a 12h | Tuna-Cooking Restaurant Meleta de Romer
De 12 a 12:30h | Tuna-Cooking Restaurant Lo Nàutic
De 12:30 a 14h | Sessió Dj Sergio Calero
De 17:30 a 21:30h | Degustació de Tonyina Roja
De 17:30 a 18h | Tuna-Cooking Restaurant L’Astillero
De 18 a 18:30h | Tuna-Cooking La Subhasta de l’Estany
De 18:30 a 20:30h | Sessió Dj Dijeidepueblo
De 20:30 a 22:30h | Concert Il Quarteto Stravagante

Diumenge 6 d'abril: 
D'11 a 14:30h | Degustació de Tonyina Roja
D'11:30 a 12h | Tuna-Cooking Circustuna
De 12 a 12:30h | Tuna-Cooking Restaurant El Molí dels Avis
De 12:30 a 14:30h | Sessió Dj Maël Wulschleger

> Sortides Tuna Tour
Dissabte 5 d'abril: 10:00 | 12:30h
Diumenge 6 d’abril: 10:00 | 12:30h
Preus i reserves aquí (enllaç) 

>> Consulta més detalls aquí (enllaç PDF)

Preu: 

 

Entrada gratuïta
Tiquet degustació: 4€
(sashimi, tàrtar, makis, nigiri i romesco de tonyina amb pataques)

Organitza: 

Ajuntament de l'Ametlla de Mar

Col·labora: 

Tuna Tour Balfegó

Més informació: 

Leaflet | © OpenStreetMap contributors CC-BY-SA,
  • imatge de control 1per1

Et pot interessar