Jump to navigation
Del 22 de novembre al 19 de desembre
Del 12 al 23 de desembre
Mes de desembre
En el marc de les XIV Jornades de la Tonyina Roja del Mediterrani, nova edició de la Diada de la tonyina roja de L'Ametlla de Mar, amb un cap de setmana de degustacions a l'aire lliure, acompanyades de diverses actuacions musicals. Enguany, com a novetat, Tuna Cooking.
Dissabte 5 d'abril: D'11 a 14:30h | Degustació de Tonyina Roja D'11:30 a 12h | Tuna-Cooking Restaurant Meleta de Romer De 12 a 12:30h | Tuna-Cooking Restaurant Lo Nàutic De 12:30 a 14h | Sessió Dj Sergio Calero De 17:30 a 21:30h | Degustació de Tonyina Roja De 17:30 a 18h | Tuna-Cooking Restaurant L’Astillero De 18 a 18:30h | Tuna-Cooking La Subhasta de l’Estany De 18:30 a 20:30h | Sessió Dj Dijeidepueblo De 20:30 a 22:30h | Concert Il Quarteto Stravagante
Diumenge 6 d'abril: D'11 a 14:30h | Degustació de Tonyina Roja D'11:30 a 12h | Tuna-Cooking Circustuna De 12 a 12:30h | Tuna-Cooking Restaurant El Molí dels Avis De 12:30 a 14:30h | Sessió Dj Maël Wulschleger
> Sortides Tuna Tour Dissabte 5 d'abril: 10:00 | 12:30h Diumenge 6 d’abril: 10:00 | 12:30h Preus i reserves aquí (enllaç)
>> Consulta més detalls aquí (enllaç PDF)
Entrada gratuïta Tiquet degustació: 4€ (sashimi, tàrtar, makis, nigiri i romesco de tonyina amb pataques)
Ajuntament de l'Ametlla de Mar
Tuna Tour Balfegó
Web Turisme L'Ametlla de Mar Web Tuna Tour Balfegó