Arts
,
2016
Del 18 de març al 23 d'abril
Taller Cinta Dalmau
Tortosa

Exposició 'Buscant el Blau', de Bea Dalmau

Exposició 'Buscant el Blau', de la fotògrafa Bea Dalmau (Tortosa, 1971), una mostra que consta de setze fotografies inspirades en els paisatges nòrdics a la recerca del blau del gel.

Fotografies de Bea Dalmau 
'Buscant el Blau': un viatge, una aventura, una quimera. Bea Dalmau s'ha embarcat en aquesta recerca personal que plasma en la fotografia. La fotografia capta un instant en un indret, la llum d'aquell instant, i alhora, conté el camí que ha calgut fer per arribar-hi; no hi ha una imatge que abans no hagi estat imaginada, calculada o potser somiada. Així com els exploradors de fa cent anys salpaven a la recerca del Pol Nord, qui salpa en busca del gel farà la descoberta del Blau.

El blau antic de les glaceres d'Islàndia o de Noruega, el blau jove dels icebergs de Grenlàndia, el blau interminable de la banquisa àrtica de Svalbard. L'illa gelada de Kvitøya, testimoni mut dels primers exploradors del pol. El territori, en definitiva, de l'ós polar, l'habitant majestuós o juganer que captiva l'atenció de tot visitant. 

Havent arribat al cor del Blau, la fotògrafa torna a casa per mostrar-ne les  imatges.

Horari:  
Divendres i dissabtes de 18 a 21h

Més informació: 
tallercintadalmau.wordpress.com
www.facebook.com/TallerCintaDalmau

*Article relacionat Surtdecasa:  
Entrevista a Bea Dalmau: "Quan fas una exposició, ensenyes una part de la teva intimitat" 

   

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1