Arts
,
2016
Del 15 de març al 30 d'abril
Biblioteca Municipal
Gandesa

Exposició 'Clau: poesia visual' de Sergi Quiñonero

En el marc dels actes de celebració del Dia Muncial de la Poesia, exposició 'Clau: Poesia visual' de Sergi Quiñonero, amb imatges carregades de significats en comptes de paraules, en un intent de dir molt sense dir res expressament. Es fa un repàs de les obres més significatives que l'autor ha creat al llarg de la seva trajectòria, navegant entre gèneres i disciplines: la poesia visual. 

Inauguració: Dimarts 15 de març, 19h 
*Amb la xerrada acompanyada de projeccions 'Què és la poesia visual?', una visita guiada a l'exposició i una degustació de vi del celler Caterra. 

Sergi Quiñonero (Barcelona, 1968) és un poeta i artista plàstic, performer, editor, llicenciat en psicologia i educador social, que està en actiu artísticament des de 1993. Ha exposat individual o col·lectivament i se'l pot veure sobre els escenaris recitant i executant accions poètiques i/o performances. Ofereix també de forma habitual xerrades sobre el seu treball. Va coordinar i comissariar els anys 2011 i 2012 la convocatòria de land art "Poblet. Natura i Art", que té prevista la seva continuació el 2016 com a "Els Ports. Natura i Arts", als Ports d'Horta de Sant Joan.
 

Més informació: 
www.facebook.com/bmgandesa

  • imatge de control 1per1