Arts
,
2016
Del 2 de novembre a l'11 de desembre
Museu Terracota
La Galera

Exposició de pintura de Rosa Febrer i Tere Arasa

Exposició de pintura de les artistes Rosa Febrer Marques i Tere Arasa Pla.

Rosa Febrer (nascuda a Benicarló tot i que resideix a Ulldecona), amb pintura figurativa, representant escenes de la vida quotidiana, paisatges, natures mortes, carrers dels nostres pobles, etc. la llum, el color i el volum són els elements que més destaquen per damunt de qualsevol altre aspecte formal en les seves composicions.

Obres diàfanes, pures, flamants, de colors vius, càlids, volums ben aconseguits, formes geomètriques marcant la composició i una llum tossuda que ho envaeix tot. Les composicions de Rosa ens transmeten sentiments i sensacions, el caliu humà, l’esforç, la perseverança, el compromís, l’afecte o la senzillesa, un cúmul d’impressions que fan que ningú quedi impertorbable en veure la seva obra.

Tere Arasa (Santa Bàrbara), amb pintura figurativa, sobretot paisatges de les nostres terres. Una llum tènue i viva, alhora, emplena les seves obres, plasmant la realitat d’allò que veu i copsant fins el darrer detall. Pulcritud, bellesa, calma, harmonia, pau, serenitat i un domini absolut del dibuix són els elements que més destaquem. S

Tere retrata les nostres terres, els seus racons i tot allò que ens ofereixen, a través d’una tècnica quasi perfecta que ens permetrà gaudir de tot allò que contemplem amb una immensa placidesa essent tota una benedicció per als nostres sentits, tenint en compte els temps tan convulsos que ens ha tocat viure.

Horari: 
De dimecres a divendres: de 9:30 a 13:30h 
Dissabtes, diumenges i festiu: de 12 a 14h 

Més informació: 
www.galera.cat
terracota@galera.cat
 

  • imatge de control 1per1