Arts
,
2016
Del 17 de juny al 17 de setembre
Fundació El Solà
La Fatarella

Exposició 'La mirada de l'altre'

Exposició 'La mirada de l'altre', l'obra resultant de la col·laboració de vuit artistes (Manuel Andreu, Jaume Bach, Josep Cañada, Sento Masià, Carles Peña, Germán Ruiz, Jordi Siles i Vidal Marcó) que, durant dos anys i mig, han treballat en un joc-repte de certe complexitat. 

El joc s’inicia quan el primer dels col·laboradors, seguint un ordre prefixat, elabora una obra i la passa, sempre en ordre a un company. Aquest ha de pintar un quadre segons el que li ha suggerit l’obra rebuda i, d’aquesta manera, es va fent una roda que dóna com a resultat final 56 quadres (65 x 54 cm) relacionats entre ells. En acabar el joc, cada artista n’haurà de pintar set.

Seguint la trajectòria de la roda es pot apreciar que tret d’alguns punts on s’ha produït una fragmentació, els artistes han aconseguit, a partir de quadres de molta personalitat, una obra de conjunt que es pot llegir amb molta fluïdesa. Tant és així que sembla que no puguin existir sense el que li va al davant i el que el segueix. Fins i tot, algunes seqüències fan la impressió d’haver estat pensades alhora.

Horaris: 
Dimarts, dimecres, dijous i dissabte: de 9:30 a 13:30h 
Dimecres i divendres: de 16 a 20h 

Més informació: 
www.facebook.com/fundacioelsola

  

  • imatge de control 1per1