Espectacles
,
2016
Diumenge 27 de novembre 19h
Casal Cultural 'El Maset'
La Ràpita

Teatre '3, 2, 1... Zero, contra la violència de gènere'

En el marc del XIIIè Cicle de Teatre de Tardor de La Ràpita, representació de l'obra '3, 2, 1... Zero, contra la violència de gènere' de la Cia. La Jarra Azul, que tracta sobre com educar el no a la violència, com crear un esperit crític i de lluita, i com eradicar d’una vegada per totes la violència de gènere, un dels problemes més importants que té la nostra societat.

Sinopsi:
Nosaltres no som ni maltractadors ni maltractades. Som actors i actrius i fem teatre. El que veureu en aquesta representació teatral són algunes metàfores escèniques, però ens agradaria que darrera d’aquestes metàfores veiéssiu la realitat. 

'3,2,1...zero' fa un recorregut a través de les diferents fases per les quals passen les dones que es troben en situacions de maltractament. Tot comença amb la banalització amb què es tracten les xifres. En una societat saturada d’informació, on les notícies són efímeres, conèixer cada dia casos de violència de gènere un darrere l’altre, amb el pas del temps ens genera una fredor i una falta de sensibilitat desmesurada respecte del tema. 

Preu entrada: 5€ 
(a la venda una hora abans a taquilla) 

Més informació: 
www.facebook.com/lajarraazul

*En col·laboració amb la Regidoria de Benestar Social, per commemorar el Dia contra la Violència de Gènere (25 de novembre).

  • imatge de control 1per1