Activa't
,
2014
Dissabte 18 d'octubre
Ajuntament
Ascó

VI Jornada d’Estudis Locals i Territorials Carmel Biarnés

Sisena Jornada d'Estudis Locals i Territorials Carmel Biarnés, sota el títol 'L’empremta de la fe en la identitat personal i col·lectiva', amb un dia de ponències i presentacions, entre altres activitats.

10:30h - Homenatge a Carmel Biarnés, es llegiran textos de la seva obra escollits per Angelines Gironés Sanz. Actuació de l'Orfeó d'Ascó.
11:15h - Inauguració de la jornada a càrrec de l'alcalde d'Ascó, el president del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, el president del Centre d'Estudis de la Ribera d'Ebre i els president de l'Associació Cultural Lo Llaüt d'Ascó.
11:30h - Ponència a càrrec del rector de la Parròquia Sant Joan Baptista d'Ascó, Josep Gil i Llorens titulada 'La joia de l'Evangeli'.
12h - Pausa
12:30h - Ponència a càrrec del professor de la Universitat Internacional de Catalunya i Doctor en Dret, Josep Serrano Daura: 'Pere Màrtir Sans i Jordà, una aproximació biogràfica'.
13h - Presentació de la Carpeta de Goigs dels Patrons de la Vila d'Ascó a càrrec del mossèn d'Ulldemolins, Joan Roig i Montserrat.
13:30h - Lliurament del VI Premi de Periodisme Carmel Biarnés

formulari esdevenimets agenda

Et pot interessar