Família
,
2017
Diumenge 14 de maig, 10:30h
Reserva Natural de Sebes
Flix

XV Festa de les Cigonyes

En el marc del Projecte Reintroducció de la Cigonya blanca a les Terres de l’Ebre, 15a edició de la Festa de les Cigonyes al Mas Director de la Reserva Natural de Sebes, amb un matí per gaudir de grups d'animació, jocs gegants, un espai nadó i un taller educatiu on veure rapinyaires més prop que mai.

PROGRAMA: 
10h - Inici de la Festa
A partir de les 10:30h i fins acabar l’acte: joc gegant 'Kappla', trenet fins al Mas de Pitoia, taller sobre la mel i parades de comerços. 
11:00h - Espectacle 'Trasgos' de la Companyia la Banda del Drac. 
De 10:30 a 13h - Taller educatiu de rapinyaires autòctons a l’aula del Mas del Director. 
12:00h - Fotografia familiar amb els nens nascuts al llarg de l'any 2015.

La cloenda de la festa es realitzarà amb l’alliberament simbòlic de fauna salvatge. Els diplomes commemoratius a tots els nadons nascuts el 2016 es lliuraran a mesura que vagin arribant al Mas del Director.

Com a les últimes edicions de la festa, es farà la capta solidària amb un punt de recollida de donatius, on qui ho desitge es podrà fer una foto de grup amb el photocall i la cigonya i comprar la polsera solidària al preu de 1,5€. Amb els diners recollits es compraran aliments i productes de neteja infantil per a famílies amb dificultats que gestionaran els serveis socials del Consell Comarcal.
 

Més informació: 
www.flix.cat
www.facebook.com/gnfreixe

*Organitza: Grup de Natura Freixe, la Reserva Natural de Sebes i l'Ajuntament de Flix, amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Tarragona, el Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, el CERE, el BBVA-CX, Pastisseria Larrosa, Bon Preu i la Xarxa de Custòdia del Territori.

  • imatge de control 1per1