Riu en So, Ampolino i Men As Atrua, a la tardor cultural de Santa Bàrbara

Quatre caps de setmana de propostes del 26 d'octubre al 16 de novembre
Surtdecasa Ebre
,
18/11/2013
Arts
Com cada tardor, en els últims anys, Santa Bàrbara programa una sèrie d'activitats culturals que serveixen de prèvia per a l'esperada Fira de l'Oli Novell. Aquest nova edició de Cultutardor es durà a terme durant 4 dissabtes consecutius dels mesos d’octubre i novembre, concretament del 26 d'octubre al 16 de novembre, i el programa demostra les ganes de la Regidoria per seguir apostant per la innovació i la qualitat de les propostes.
 
Destaca l'actuació del grup de música d'arrel liderat per Sofia Morales, Riu en So, el dissabte 16 de novembre. Aquest serà el concert de cloenda, però abans s'hauran viscut nits de gastronomia, de música, de poesia i de cabaret. I és que Joan Guijarro i la seva troup repeteixen a la Plana, després de l'èxit de l'actuació de l'any passat, amb el seu espectacle de cabaret Ampolino, un festa d'humor i de color en què s'hi mescla la tradició, la sàtira i la cultura drag en un mateix espai.
 
Però si aquests són els espectacles de gran format del cicle cultural, no seran menys interessants les dues propostes dels caps de setmana anteriors. El dia de la inauguració de les jornades, el 26 de novembre a les 20 h. tindrà lloc l'actuació d'un grup Quik Dance, guanyadors de l'edició 2013 del programa de talents televisiu Ets del Milloret. A continuació, el músic David Espinós juntament amb l'escriptor Jesús M. Tibau oferiran el seu recital de poemes acompanyats de música, un espectacle profund i líric que ja ha entusiasmat en tots aquells espais on s'ha representat.
 
Aprèn a fer còctels i riu amb els monòlegs de Men As Atrua
I sense dubte, el dia més gastronòmic serà el dissabte 2 de novembre en què a les 18 h tindrà lloc una jornada tècnica on s'ensenyarà als participants – per un preu de 9 euros- com fer còctels i, com no podia ser d'una altra manera, gintònics, la beguda de moda. El taller Gintònic i cocteleria anirà a càrrec d'Òscar Garcia i el restaurador local Dani Jove. A continuació, també es presentaran les Jornades gastronòmiques de la Fira de l'Oli Novell i hi haurà l'actuació de Men As Atrua, un espectacle de monòlegs que ha triomfat a les Terres de l'Ebre i també a Barcelona a teatres com El Llantiol en què intervenen Xavier Castells, Dani Escarrá i Jordi Galo. Ells proposen tres maneres de viure la vida diferents i segur que connectaran amb les teves pors i inseguretats per convertir-les en una rialla. 
 
--
Més informació: Enllaç
 
   

A

També et pot interessar